Waarvoor helpt Reiki en magnetiseren

Reiki en healing is inzetbaar bij allerlei lichamelijke en psychische / psycho-somatische klachten, ontstaan door disharmonie.

Tijdens een behandeling stroomt de energie via mijn handen en met hulp van de reikisymbolen naar de plaats waar de energie nodig is. Ik voel de energiestroom, maar stuur deze niet bewust. Het kiest zelf zijn weg. Ik kan ook niet zien op welk van de vier niveaus ( lichamelijk, geestelijk, emotioneel of spiritueel) de energie werkt. Wel weet ik dat reiki altijd gaat naar de plaats in het lichaam waar deze de energie het meest nodig heeft. Soms gaat het zelfs naar alle vier de niveaus tegelijk.

De kracht komt niet uit mijzelf, maar ik ben tijdens behandelingen een kanaal om deze energie door te geven. Om het simpel te zeggen: ik ben een doorgeefluik en de energie stroomt door mij heen naar uw lichaam.
Met magnetiseren gebruik ik wel energie van mezelf en daardoor werkt een behandeling effectiever.

Reiki helpt bij het opruimen van de blokkades in ons energiesysteem, waardoor de energie weer intensiever en vollediger door ons heen kan stromen. Tegelijkertijd zorgt het voor een diepe rust en ontspanning. De behandeling kan verlichting geven bij stress en spanning, maar ook wanneer u last heeft van reuma, gewrichtspijn, maag en darmklachten of hoofdpijn. En zelfs bij hooikoortsklachten, allergieën, eczeem en benauwdheid.
Kijk ook op de pagina reiki/healing en quantum touch om te zien wat quantum touch extra voor u kan betekenen.