Gastenboek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Klik op “I’m not a robot” om je reactie te versturen.

 1. Sinds onze verhuizing begin december sliep mijn zoontje (2.5) eigenlijk heel slecht in z’n nieuwe kamertje terwijl hij op alle andere plekken altijd heel goed sliep, ook bij mij in bed. Hij werd ‘s nachts helemaal hysterisch wakker en wilde daarna ook absoluut niet meer in z’n eigen bed slapen.

  Via via ben ik terecht gekomen bij Cindy en zij heeft op afstand m’n huis gecontroleerd. Het bleek dat er entiteiten in huis waren die niet bij ons hoorden. Na de huisreiniging die zij gedaan heeft slaapt m’n zoontje stukken beter! Hij slaapt de nachten over het algemeen weer door, en àls hij wakker wordt ‘s nachts is dat in ieder geval niet meer zo hysterisch als eerder.
  Wij hebben erg veel baat gehad bij deze huisreiniging en kunnen nu weer heerlijk slapen.

 2. Vlak voor kerst kon ik bij Cindy terecht voor een Reiki behandeling. Wat een fijne ervaring! Ze heeft de behandeling eerst uitgelegd en ik voelde mij bij haar gelijk vertrouwd. Ze is heel nuchter en eerlijk.
  De behandeling heeft mij nu al in een korte tijd goed gedaan. De dagen erna kwamen alle klachten er flink uit. Ik heb er de tijd voor genomen.

  Cindy, heel erg bedankt dat ik zo snel bij je terecht kon! Ik kom zeker nog terug voor ons zoontje en in de toekomst voor Reiki 1.

 3. Nadat jij ons huis hebt gereinigd, is het heerlijk rustig.
  Ook hebben wij reiky 1 bij jou gedaan, hier zijn we super blij mee.
  Dank je wel Cindy voor al je hulp en steun.

  Groetjes Simone en Jolanda