Over Cindy

 

Jarenlang ben ik, Cindy Bultink (1974), op zoek geweest naar hoe ik mijn paranormale gave een positieve wending kon geven. Hoe ik er mensen mee kon helpen. Toen kwam ik in contact met een reikimaster.

Reiki sprak mij erg aan. Het gaat erom dat je de universele energie die je binnen krijgt kunt doorgeven aan anderen. Zo kon ik met mijn gave andere mensen ondersteunen en helpen hun klachten te verminderen.

De weg naar reikimaster, magnetiseur en hulpverlener.
Voor reiki volgde ik de inwijdingscursussen 1 en 2. Het voelde goed en paste echt bij mij. Daarom besloot ik om hiermee verder te gaan en mezelf te ontwikkelen tot reikimaster. Sinds oktober 2013 ben ik dan ook reikimaster en heb ik mijn eigen praktijk. En met veel succes! Velen hielp ik al van hun klachten af. Tijdens behandelingen ontdekte ik dat ik ook angsten en verdriet van personen kon voelen en waar het vandaan komt. Sindsdien werk ik ook als magnetiseur en medium. Het is mooi om te ervaren hoe pijn en stress vermindert door verdriet en angsten (door trauma’s) uit het lichaam te halen en positieve energie via mijn handen over te brengen.

In 2018 ben ik begonnen aan de hbo-opleiding cognitieve gedragstherapie. Omdat er steeds meer mensen om mijn hulp vroegen voor zichzelf en/of hun kinderen die weer lekker in hun vel wilde zitten. Met reiki, healing en sedona kon ik veel bereiken, maar ik voelde dat ik de weg naar genezing kon versnellen en toen ben ik mij gaan verdiepen in psychologie. Ik heb gekozen voor cognitieve gedragstherapie, omdat ik het een goede aanvulling vind op mijn behandelingen en omdat deze therapie effectief bewezen is.