Magnetiseren en reiki op afstand

Kunt u of uw dierbare niet naar mijn praktijk komen, dan is het ook mogelijk om te kiezen voor een behandeling op afstand.

reiki.3

Het kan gebeuren dat u – of iemand die u heel na staat – negatieve energie ervaart. U kunt ook behoefte hebben aan extra ondersteuning. Wanneer dit het geval is en u of uw dierbare is niet in staat om naar mijn praktijk te komen om gemagnetiseerd te worden en voor een reikibehandeling, dan is het mogelijk om te kiezen voor een behandeling op afstand.

Fotobehandeling
Via een foto kan ik blokkades in uw lichaam vinden en deze opheffen om uw pijn en/of stress te verlichten of te laten verdwijnen. Een fotobehandeling is vooral handig om bijvoorbeeld kinderen met autisme of om dieren te behandelen. Wilt u uw huisdier persoonlijk laten behandelen, dan is dit ook mogelijk. Hiervoor kom ik bij u aan huis.

Neemt u contact met mij op. Samen spreken we een datum en tijdstip af waarop ik u reiki zal sturen en healing zal toepassen. Het fijnste is als uzelf, of uw dierbare, op dat moment in alle openheid even de rust neemt om deze universele energie te ontvangen.

Uiteindelijk heeft een persoonlijke behandeling wel altijd een beter effect.

Adres lezen
Via een adres kan ik voor u bepalen of er aardstralen of entiteiten in de woning op dit adres aanwezig zijn. Bij aanwezigheid van te veel of ”kwade” entiteiten kunt u door mij uw huis laten reinigen. (zie huisreiniging)