Nieuws, aardstralen en /of huisreiniging

DE PRAKTIJK GAAT VERHUIZEN

Vanaf 1 juni is de praktijk tijdelijk gevestigd in een slaapkamer in het nieuwe huis. 26 juli wordt er gestart met de bouw van mijn nieuwe praktijk. Deze komt aan de zijkant van ons huis. Het nieuwe adres is Vijverpad 24, 7081 ET in Gendringen. Ik hoop u te mogen verwelkomen in het nieuwe huis en spoedig in mijn nieuwe praktijk.

U kunt bij mij producten kopen van Loveli. De producten zijn 100% troepvrij. Ik ben er zelf zeer tevreden over. Ideaal als je een gevoelige huid hebt of exceem. Loveli heeft o.a. bodywash, facewash, deodorant, lipbalsem, zonnebrand en nog veel meer.

U kunt bij mij producten bestellen van LR health en beauty. Veel producten voor uw gezondheid bevatten aloë vera, deze plant staat bekend om zijn heilzame werking. O. a verkrijgbaar: drinking gels voor uw immuunsysteem, spray en zalf te gebruiken bij eczeem, eelt, wratten, processierups, insectenbeten enz.  U kunt nu de emercencyspray bij mij kopen in een klein navulbaar flesje, flesje kost eenmalig 1,00 en vullen 3,95. De spray helpt heel goed preventief en als nabehandeling voor bultjes van de processierups en andere insectenbeten. Ik heb momenteel nog 2 desinfecterende handspray op voorraad, u krijgt hier zachte handen van ipv droge handen. Ook zit er make-up en parfum in het assortiment. Ik heb mini’s van de dames en herenparfum in de praktijk, zodat u ze kunt uittesten. U kunt ook bestellen via onze website: http://lrworld.com/bultink Voor advies kunt u contact met mij opnemen.

Naast huisreinigingen kan ik nu ook aardstralen onder uw woning opsporen en weghalen. Meer informatie vindt u rechts onder het paarse balkje: reiki behandelingen/ magnetiseren/reading. Klik daaronder op aardstralen en huisreiniging.