Nieuws, aardstralen en /of huisreiniging

Naast huisreinigingen kan ik nu ook aardstralen onder uw woning opsporen en weghalen. Meer informatie vindt u rechts onder het paarse balkje: reiki behandelingen/ magnetiseren/reading. Klik daaronder op aardstralen en huisreiniging.

De praktijk is vanaf 11 mei weer voor iedereen geopend. Reiki is universele levensenergie. Als het levensenergie niveau laag is, dan is er meer kans om ziek te worden of ons gestrest te voelen. En als het hoog is zijn we beter in staat gezond en gelukkig te zijn. Healing en reiki kan zorgen voor een betere weerstand. Goede weerstand en positieve energie kunnen we juist nu goed gebruiken. Omdat zoveel mensen tevreden zijn over de afstandsbehandeling, blijf ik dit nog steeds doen. Op deze manier kan ik mensen die ver weg wonen of moeilijk bij mij kunnen komen ook helpen. Wilt u hier meer over weten, neem dan gerust contact met mij op: 06-23622652/cindybultink@gmail.com.

U kunt bij mij producten bestellen van LR health en beauty. Veel producten voor uw gezondheid bevatten aloë vera, deze plant staat bekend om zijn heilzame werking. O. a verkrijgbaar: drinking gels voor uw immuunsysteem, spray en zalf te gebruiken bij eczeem, eelt, wratten, processierups, insectenbeten enz.  U kunt nu de emercencyspray bij mij kopen in een klein navulbaar flesje, flesje kost eenmalig 1,00 en vullen 3,95. De spray helpt heel goed preventief en als nabehandeling voor bultjes van de processierups en andere insectenbeten. Ik heb momenteel nog 2 desinfecterende handspray op voorraad, u krijgt hier zachte handen van ipv droge handen. Ook zit er make-up en parfum in het assortiment. Ik heb mini’s van de dames en herenparfum in de praktijk, zodat u ze kunt uittesten. U kunt ook bestellen via onze website: http://lrworld.com/bultink Voor advies kunt u contact met mij opnemen.

Vanaf 2 december werk ik vanuit mijn praktijkruimte in ons nieuwe huis in Gendringen: Grotestraat 53.

Het gastenboek is terug, helaas zijn alle berichten met de spam verwijderd. Vanaf nu kunt u weer in het gastenboek een bericht achterlaten hoe u een behandeling heeft ervaren of wat ik voor u heb kunnen betekenen.

16 november 2018 heb ik mijn hbo diploma cognitieve gedragstherapie gehaald, mijn examencijfer is een 9.

15 september  2016 heb ik deelgenomen aan de cursus LAAT HET LOS. Deze dag heb ik de EFT en SEDONA-methodes leren toepassen. De methodes zijn ontwikkeld om negatieve emoties uit je lichaam te halen. Het zelfhelend vermogen van het menselijk lichaam wordt geactiveerd en daardoor worden blokkades opgeheven. Energie kan weer vrij stromen en klachten verdwijnen. De methodes zijn toe te passen bij stress, angsten, depressies, schuld en schaamtegevoel, woede, pijnen, slapeloosheid en allergieen. Deze methodes pas ik nu ook toe in mijn praktijk en de resultaten zijn verbluffend.