aardstralen en huisreiniging

Slapen u of uw kinderen slecht, zijn de kinderen bang om te gaan slapen? Dan kan het zijn dat er negatieve energie in uw woning of aardstralen onder uw woning aanwezig zijn. Door de aanwezigheid van aardstralen kunt u last krijgen van slapeloosheid, weinig energie en weerstand en lichamelijke klachten of ziektes. Ik kan de aardstralen opsporen en het probleem oplossen. Samen met u bespreek ik welke werkwijze ik ga gebruiken. De aardstralen kan ik aanvoelen, om het voor u visueel te maken, gebruik ik een wichelroede. Ik werk met het plaatsen van koperen achten of hematiet stenen. Na het opsporen van de aardstralen en de plaatsing van de achten of stenen, krijgt u van mij tips hoe u (samen met mij) er voor kunt zorgen dat de aardstralen weg blijven. Kinderen slapen vrijwel meteen beter, bij volwassenen kan het ongeveer 2 weken duren. (de uitleg daarvan vindt u onder in deze tekst)

Bij aanwezigheid van entiteiten en negatieve energie in uw woning kunt u dezelfde klachten ervaren, maar vaak is er ook angst, vooral bij kinderen. Kinderen voelen en zien veel meer dan volwassenen. Als uw kind aangeeft dat er iemand aanwezig is in zijn of haar kamer, dan is het belangrijk om uw kind serieus te nemen. In sommige gevallen heeft het kind veel fantasie of misschien iets gezien op tv. Als dit het geval is dan zal de angst snel afnemen. Als de angst blijft dan kunnen er entiteiten aanwezig zijn die niet bij u of uw kind(eren) horen. Hoe langer een entiteit aanwezig is hoe moeilijker het wordt om ze te verwijderen. U kunt altijd proberen zelf entiteiten weg te sturen, maar gebruik geen witte salie. Als u ze niet weg krijgt dan kunt u mijn hulp inschakelen.

Mijn werkwijze:

Ik werk met de hulp van de “engel” van elohim, aartsengelen en uw en mijn “beschermengelen”. De entiteiten waar u last van heeft worden naar het licht gestuurd en de weg wordt afgesloten zodat ze niet meer terug kunnen komen. De entiteiten die bij u horen (bijvoorbeeld dierbare overledenen) laat ik uiteraard zitten. Als er een entiteit is verwijderd in een ruimte dan breng ik positieve energie in de ruimte, zodat er niet snel nieuwe negatieve entiteiten kunnen komen. Wel is het belangrijk dat de personen in de woning zorgen dat ze lekker in hun vel zitten (aan zichzelf werken), dan is er minder kans op negatieve entiteiten en energie. Negatieve energie in een woning kan namelijk ook komen door spanning die bewoners bij zich dragen.

Als uw huis gereinigd is, dan is het meestal zo dat kinderen meteen verschil voelen en de angst zal meteen afnemen. Als de entiteiten al lang in de woning verbleven, dan kan het zijn dat de angst in het lichaam van uw kind (of uw lichaam) is gaan zitten. Dit kan ik met een behandeling uit het lichaam halen. Volwassenen merken meestal na ongeveer 2 weken pas verschil (ook bij het weghalen van aardstralen). Het brein van een volwassene moet omschakelen, u denkt dat het niet zeker is dat alles beter wordt door de huisreiniging. Ons denken zorgt voor twijfel, kinderen daar in tegen vertrouwen op hun gevoel.

Mochten uw lichamelijk klachten blijven, dan zijn er door de negatieve energie of aardstralen in huis blokkades ontstaan in uw lichaam. Deze zijn ook weg te halen met een behandeling (als het medisch is, dan is er waarschijnlijk alleen verlichting mogelijk).

Wilt u weten of de energie in uw woning goed is of dat er entiteiten zijn die niet bij u horen, of dat er zich aardstralen onder uw woning bevinden. neem dan gerust contact met mij op. Er heerst helaas een taboe op dit onderwerp, maar u wilt toch ook graag dat uw kinderen goed slapen en dat u geen lichamelijke klachten heeft waarvan de dokter zegt dat het “tussen uw oren” zit.
cindybultink@gmail.com/ 06-23622652.