wat kunt u van mij verwachten

Behandeling of therapie voor iedereen die weer lekker in zijn/haar vel wil zitten.

Of u nu lichamelijke klachten heeft of klachten door stress, iedereen kan mij mij terecht. Tijdens een behandeling kijk ik naar wat u persoonlijk nodig heeft en welke behandeling bij u past. Naast volwassenen kunnen kinderen ook bij mij terecht met klachten en voor rust in hun hoofd. Tijdens een sessie maak ik als therapeut en psychoog een plan dat bij u past om samen uw doelen te bereiken en problemen op te lossen.

Behandelen/coachen van kinderen.

Gevoelige kinderen leer ik met hun emoties, energie en emoties van anderen en prikkels omgaan. Hooggevoelige kinderen  (hsp) zijn bijzonder en mijn doel is om de kwaliteiten van het kind naar boven te halen. Op een leuke, ontspannen en speelse manier ga ik te werk. Ik zorg dat ze zelfverzekerd worden, hun grenzen leren aangeven en daardoor weer lekker in hun vel zitten. Ik maak o.a. gebruik van het boek Steffen en de droomballon en het boek Draakje vurig. Ik lees voor of laat het kind mij voorlezen. Daarna bespreken we in welke situaties het kind zich herkent. Hij geeft aan wat als prettig en onprettig wordt ervaren. Samen gaan we zoeken naar oplossingen om jezelf niet onprettig te voelen.

Ook werk ik met kinderen die een duwtje nodig hebben naar zelfstandigheid. Ik zorg dat ze zelfverzekerd worden en ervaren dat ze vaak veel meer kunnen dan ze zelf denken. Er wordt praktisch gewerkt aan het zelfvertrouwen en aan problemen, bijvoorbeeld (faal)angsten en perfectionisme. Ik zorg ervoor dat het negatieve zelfbeeld verdwijnt. Iedereen mag zichzelf zijn!

Behandeling met healing en reiki

Veel blokkades ontstaan door stress. Daardoor is er voor verschillende klachten geen medische oorzaak te vinden, terwijl u wel degelijk pijn heeft. Door de “negatieve’ energie via magnetiseren uit uw lichaam te halen, kunnen uw klachten, stress, angst en verdriet verminderen of zelfs verdwijnen. Met reiki stuur ik positieve energie door uw lichaam, waardoor de behandeling nog effectiever is en de klachten langer weg blijven.

Tijdens een healing en reikibehandeling ligt u op een speciale behandeltafel. Reiki is geen massage, dus u houdt gewoon uw kleding aan. Is het voor u lichamelijk gezien niet mogelijk om op de behandeltafel te liggen, dan kan de behandeling ook zittend worden uitgevoerd.

Ik begin met een healing, zo wordt er pijn en/of emotie uit uw lichaam verwijderd, daarna stuur ik positieve energie d.m.v. reiki door uw lichaam. De reiki stroomt door uw lichaam waar het nodig is en u zult zich heerlijk ontspannen voelen.

reading, inwijding en reikicursus, huisreiniging

U kunt ook bij mij terecht voor een reading. Ik geef reiki 1,2 en reikimaster inwijdingen en cursussen. Voelt de energie in uw huis niet goed (slecht slapen, angst bij kinderen, lichamelijke klachten enz.) dan kan ik bij u thuis komen om uw huis te reinigen.